Kuvituskuva, jossa lentokonelelu on asetettu kartan päälle.

Meiltä maailmalle! Bisnesmatkalle, lomalle, ryhmäreissuun – me järjestämme parhaat retkesi!

Matkatoimisto Häme-Matkat Oy on ketterä, kokenut ja kekseliäs matkatoimisto. Palvelemme sinua vaivattomasti ja nopeasti. Kerro, minne mielit matkustaa ja kenen kanssa, niin suunnittelemme toteutuksen ja huolehdimme puolestasi varaukset.

Häme-Matkat on perustettu vuonna 1978. Nykyinen yrittäjä, matkailupalvelujen asiantuntija Arjaliisa Arra, aloitti matkatoimistossa vuonna 1999. Arran lisäksi sinua palvelevat muut matkailun asiantuntijat ja paikallisagenttimme maailmalla!

Saat kaikki matkapalvelut vaivattomasti samasta paikasta! Soitto tai sähköposti riittää – tai voit piipahtaa Hämeenlinnan-toimistossamme PARKKI Business Parkin alakerrassa.

Häme-Matkojen matkapalvelut

 

Arjaliisa Arra.

Arjaliisa Arra, yrittäjä ja matkapalvelujen asiantuntija

”Matkustan virtuaalisesti ympäri maailmaa asiakkaidemme matkassa – ja se on ihanaa! Tykkään työssäni iloisista asiakkaista, jotka tuovat hyvän tuulen tullessaan. On ihanaa suunnitella ja toteuttaa ihmisten matkaunelmia. Lisäksi on hienoa, kun monimutkaiset matkakuviot saa ratkaistua!

Välillä on toki haastavaakin, kun tulee muutoksia ja lennot peruuntuvat, mutta ai että sitä tunnetta, kun saa asiat ratkaistua ja matkat järjestettyä. Häme-Matkat käyttää vain matkatoimistojen käytössä olevia varausjärjestelmiä, jotka antavat huomattavan etulyöntiaseman matkojen varaamiseen. Tärkeää on myös vuosien kokemus, jonka ansiosta osaan ideoida, mitä kivaa missäkin päin maailmaa voi tehdä. Minulla on myös todella laajat verkostot ja tuttuja agentteja eri puolilla maailmaa. Meiltä saa myös kysyä ilman ostopakkoa!”

Ikimuistoisin reissusi?

”Tähän mennessä Australia. Asuimme ystävän luona Canberrassa. Heräsimme aamulla viiden aikaan katsomaan kenguruita. Se oli uskomatonta, kun aurinko nousi ja kengurut pomppivat muutaman metrin päässä.”

Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?

”Uudelleen Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Näin edellisellä kerralla vain pienen palan hienoa maata.

Kaikki paikat, joissa olen käynyt, ovat kivoja paikkoja, koska lähden aina matkaan sillä mielellä, että koen kaikkea kiinnostavaa. On tärkeää lähteä avoimin mielin matkalle. Haen kaikista kohteista positiivisia elämyksiä.” 

Ota yhteyttä

Vaivattomasti maailmalle! Me suunnittelemme ja toteutamme matkasi ideasta elämykseen.