Häme-Matkat on täyden palvelun matkatoimisto Hämeenlinnassa

Työttömyyden ja rockmusiikin maustama vuosi 1978 oli monella tapaa merkittävä. Urho Kekkonen voitti jo ensimmäisellä kierroksella ja Seija Paakkola valittiin Miss Suomeksi. Martti Vainio hölkkäsi Euroopan mestariksi ja ensimmäinen koeputkilapsi syntyi. Finnairin lentokone kaapattiin ja uusi matkatoimisto perustettiin.
Häme-Matkat Oy syntyi siis vuonna 1978 matkustavan kansan tarpeeseen, eikä koneita ole sen koommin tarvinnut kaapata.

Tämän päivän Häme-Matkat Oy on kokenut ja keski-ikäinen, tuore ja paikallinen matkatoimisto, joka tarjoaa henkilökohtaista ja pieteetillä pohdittua matkailupalvelua kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Sinun tehtäsi on kertoa unelmasi, me mietimme puolestasi miten sen toteutamme.
Tule tekemään kansamme maailmastasi avarampi!

Arjaliisa Arra, yrittäjä, Häme-Matkat Oy

Matkustaminen on kuulunut lapsesta asti elämääni. Kesäiset autoreissut ympäri Suomea, hiihtoreissut Lappiin ja vaihto-oppilas kesä USA.ssa vain lisäsivät poltetta. Kohokohta oli nuorena vaatealan opiskelijana lähteä tutkailemaan isoa kylää, Pariisia. Siellä tuli vietettyä pari vuotta. Myöhemmin tuli kokeiltua vielä vaate-alan yrittäjyyttäkin, mutta suuntasin kuitenkin takaisin hotelli ja ravintola-alalle. Siitä sitten sujuvasti siirryin matkailualalle ja aloitin työt Häme-Matkoilla vuonna 1999.

Lapseni kun aikuistuivat, niin oli mahdollista alkaa toteuttamaan omia haaveita. Muun muassa moottoripyöräily ja laskettelu tulivat tällöin kuvioihin mukaan. Upeita kohteita on tullut vuosien varrella nähtyä, niin kaukomailla kuin Euroopassa. Varsinkin Aasian kohteita on tullut paljon kierrettyä ja suosikkejani ovat Hongkong, Singapore ja Thaimaa. Dubain ja Omanin risteily oli myös kokemisen arvoinen. Euroopan kaupungeista on vaikea nimetä suosikkia, sillä kaikissa on se omanlainen tunnelmansa.

810_1020_a_679x695

Merja Kallionpää, Häme-Matkat Oy

Matkailualan opintojen jälkeen otin ensiaskeleeni matkailuun työn merkeissä silloisella Tallinkilla. Muutin puolisoni kanssa Hämeenlinnaan ja aloitin työt Häme-Matkojen palveluksessa vuonna 1998. Vuodet ovat hurahtaneet vauhdilla ja monista asiakkaista on tullut matkan varrella enemmän kuin asiakkaita.

Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi tyttärieni yleisurheiluharrastuksien tukemisessa ja seuraamisessa. Kuntoilen itse kävelemällä, lenkkeilemällä ja pyöräilemällä ja olen myös todella innokas penkkiurheilija. Itse matkustan mielelläni kaupunkikohteissa ja monta kaupunkia on vielä näkemättä. Sykähdyttävin kohde on ollut ehdottomasti Islanti. Blue Lagoon, Geysir ja muut kohteet täytyy jokaisen itse nähdä ja kokea. Jalkapalloa olen ollut katsomassa Englannissa, Espanjassa ja Italiassa ja täytyy kyllä todeta, että paikanpäällä tunnelma on ollut todella hektistä. Kaikista matkakohteista suosikkini on ehdottomasti Kreikka, rakastan aurinkoa ja  kreikkalaista ruokaa.

810_1035_m_679x695